Breaking news

Καιρός - βροχή
A

Άστατος θα είναι και σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου, ο καιρός σε μεγάλος μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα, στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται επίσης λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και θα εξασθενήσουν.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Live η εξέλιξη του καιρού

Πατήστε το «Play» και δείτε live πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και ημέρες. 

Ο καιρός αύριο, Τρίτη 27 Ιουνίου

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο, Τρίτη 27 Ιουνίου, προβλέπονται, στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, πρόσκαιρα το πρωί στις Σποράδες και την Εύβοια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στα νησιά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη, 28 Ιουνίου

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός από την Τετάρτη στη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις