Breaking news

Ασφυκτικός ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω: Σήμερα η νεκροψία
A

Νέες εξελίξεις περιστοιχίζουν το σκηνικό της τραγικής γυναικοκτονίας στην Κω, με θύμα της 27χρονη Αναστάζια, καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες βρέθηκε υλικό DNA στα νύχια της.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η ΕΡΤ στα τεχνητά νύχια Αναστάζια, εντοπίστηκε γενετικό υλικό, ενώ παράλληλα η κάρτα SIM, από το κινητό της τηλέφωνο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει την κάρτα SIM, του κινητού τηλεφώνου της 27χρονης, δένοντας τα στοιχεία της υπόθεσης.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως η κάρτα SIM, δεν είχε βρεθεί, ωστόσο πηγές του MEGA, αποκάλυψαν πως βρέθηκε και οι αρχές το κρατούσαν κρυφό. Ακόμη λέγεται πως ο 32χρονος κατηγορούμενος έχασε το κινητό του τηλέφωνο, κοντά στο σημείο, της στυγερής δολοφονίας.

Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα

Μόλις χθες, ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Κατσιαμάκας, αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι ο κατηγορούμενος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της 27χρονης προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε «Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε «Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις