Breaking news

Δολοφονία στην Κω
A

Με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία είναι πλέον αντιμέτωπος ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω και προφυλακίστηκε χθες, Τετάρτη για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την ανάλυση του στίγματος των κινητών τηλεφώνων, ο 32χρομος φέρεται να έκλεισε ότι τουλάχιστον δύο φορές τα δεδομένα του κινητού του, γεγονός που δυσκολεύει τις Αρχές να βρουν το ακριβές σημείο της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη κρίθηκε προφυλακιστέος ο 32χρονος, μετά από τη δίωρη απολογία του, για  το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης κοπέλας περίπου δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Νέο βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι του

Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο, όπου φαίνεται η άτυχη κοπέλα να βγαίνει μαζί με τον 32χρονο από το σπίτι του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. 

Σημειώνεται πως αυτό είχε αναφέρει και ο Πακιστανός συγκάτοικός του 32χρονου, με το συγκεκριμένο στοιχείο να υποδεικνύει ότι η δολοφονία δεν έγινε μέσα στο σπίτι αλλά το πιθανότερο στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης κοπέλας.

Παράλληλα, ο 32χρονος καταγράφεται από τις κάμερες να επιστρέφει αργότερα στο σπίτι του, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι σε εκείνη τη φάση γύρισε για να πάρει τη σακούλα μέσα στην οποία βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης.

Ο 32χρονος που παραμένει προφυλακιστές, επέστρεψε ξανά στο σπίτι του στις 5 τα ξημερώματα, στοιχείο που «δένει» με όσα είχε υποστηρίξει ο Πακιστανός συγκάτοικος του λέγοντας ότι είχε ξύπνησει μέσα στη νύχτα και ο Μπαγκλαντεσιανός έλειπε.

Οι τελευταίες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA από τα νύχια της Αναστάζια, τα οποία θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση και ουσιαστικά θα «δείξουν» τον δολοφόνο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις