Breaking news

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια
A

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές της Κω, με τον βασικό ύποπτο να απολογείται σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 32χρονο, με τον οποίον η Αναστάζια είχε συναντηθεί για τελευταία φορά, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε DNA της. Η σορός της κοπέλας βρέθηκε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του.

Τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της αναλύονται διεξοδικά, ενώ σήμερα απολογείται ο 32χρονος, βασικός ύποπτος από το Μπαγκλαντές, με τον ίδιο να επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος της Αναστάζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον άνδρα. Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή κάποιου άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις