Breaking news

INTIME NEWS
A

Κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 21 Ιουνίου το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). 

Ειδικότερα, το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους φορείς των γειτονιών της Αθήνας αύριο, Tετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 8 και 30 το πρωί στην εταιρεία Intrum (Ερρίκος Ντυνάν) και στις 11 και 30 στην DoValue (Κύπρου 27, σταθμός ΗΣΑΠ «Καλλιθέα»).

Στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ σημειώνεται ότι: «Οι εταιρίες διαχείρισης συνεχίζουν απρόσκοπτα την επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά, στηριζόμενες στο άδικο ληστρικό νομοθετικό πλαίσιο που οι κυβερνήσεις έφτιαξαν για να εξασφαλίσουν τεράστια κέρδη στους τραπεζικούς ομίλους και τα funds».

«Αυτοί, Κυβερνήσεις, όμιλοι, ΕΕ, μετράνε τα κέρδη, εμείς τις ζωές μας και την αξιοπρεπή διαβίωση του λαϊκού νοικοκυριού. Απέναντι σε αυτή την αδικία ορθώνουμε τοίχος υπεράσπισης του λαού. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις μέσα από την οργάνωση και την πάλη, να γίνει νόμος το δίκιο μας. Η κατοικία είναι δικαίωμα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το στερήσει» σημειώνεται.

Τα ΠΑΜΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, απαιτεί: 

  • «Την Αναστολή όλων των πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών.
  • Διαγραφή τόκων και επιτοκίων
  • Κούρεμα του εναπομείναντος κεφαλαίου
  • Ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές και δόσεις που να μπορεί ο δανειολήπτης να καλύπτει.
  • Κούρεμα πράσινων δανείων και επαναρύθμιση με πάγωμα των επιτοκίων και μικρότερες δόσεις.
  • Λαϊκή στέγη σύγχρονη, φθηνή για όλο τον λαό».
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις