Breaking news

Πέραμα
A

Δεν έχουν τέλος τα εργατικά ατυχήματα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, αφού νωρίς σήμερα, μεσημέρι Τρίτης 20 Ιούνη, ένας εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης κατά την διάρκεια εργασιών στο επιβατηγό πλοίο «Άνεμος».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το 902.gr, ο εργαζόμενος, έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο «Θριάσιο νοσοκομείο».

Στον χώρο του εργατικού ατυχήματος βρίσκονται μέλη του Παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών.

Τα σωματεία διέκοψαν τις εργασίες στο πλοίο

Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 16 Ιούνη οι εργαζόμενοι στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη προχώρησαν σε 24ωρη απεργία και διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας, καθώς τα εργατικά «ατυχήματα» συνεχώς αυξάνονται και την ίδια ώρα δεν έχει γίνει τίποτα από όσα πρόσφατα δεσμεύτηκε το υπουργείο Εργασίας ως άμεσα μέτρα. Απαίτησαν εντατικοποίηση των ελέγχων και να κηρυχθεί υποχρεωτική η ΣΣΕ Ναυπηγοεπισκευαστικών Εργασιών, όπως είχε δεσμευτεί το υπουργείο

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις