Breaking news

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
A

Προτάσεις προκειμένου να γίνει ο ζωή του ταινία, φαίνεται να δέχεται ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τόσο από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Netflix.

Ο Μ. Αναγνωστόπουλος σκότωσε τόσο την 19χρονη σύζυγο του Κάρολαιν Κράουτς και το σκυλί τους, στη θηριώδη γυναικοκτόνια στα Γλυκά Νερά, το 2021.

Εταιρείες παραγωγής  φαίνεται να έχουν κάνει προτάσεις στον ίδιο προκειμένου να κάνουν ταινία τη ζωή του, στις οποίες συγκαταλέγεται ακόμη και το Netflix.

Ωστόσο ο δικηγόρος του, κ. Παπαϊωαννίδης δήλωσε ότι από την σύλληψη του Αναγνωστόπουλου και έπειτα, ακόμη και στην τελευταία περίοδο στο Εφετείο, υπήρξαν πολλές προτάσεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά πρέπει να είναι με την συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές».

Ακόμη όταν ερωτήθηκε για το αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα μιλήσει δημόσια για τη στηγερή γυναικοκτονία που σόκαρε την Ελλάδα δήλωσε ότι «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις