Breaking news

neogennito
A

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η είδηση του βρέφους μόλις 52 ημερών που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό. Οπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι που νοσούσε με τον ιό, νοσηλευόταν αρχικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Όμως από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη μονάδα νεογνών.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στη μονάδα. Για το θέμα ερωτήθηκε η υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα η οποία ανέφερε ότι το παιδί προερχόταν ως φαίνεται από «περιβάλλον ανεμβολίαστο».

Να θυμίσουμε ότι σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου έχασε τη ζωή του επίσης από κορονοϊό άλλο ένα βρέφος στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου Γονείς μετέφεραν το 8 μηνών αγοράκι τους στο Κέντρο Υγείας επειδή δεν ξυπνούσε, για να διαπιστωθεί πως τελικά το βρέφος ήταν νεκρό.

Την ίδια ώρα, ακόμη ένα παιδί 13 ετών, νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ. Η Βάνα Παπαευαγγέλου, που ρωτήθηκε σχετικά, είπε πως το παιδί δεν παρουσίασε μαναπνευστική ανεπάρκεια ή μυοκαρδίοτιδα.

Χαρακτήρισε δε ευτύχημα το γεγονός ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις