Breaking news

Φραστικό επεισόδιο πολιτών με την ΠτΔ
A

Έντονο φραστικό επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα σε πολίτες και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, μπροστά στις κάμερες, στο λιμάνι της Καλαμάτας, με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, που μετέφερε μετανάστες.

Συγκεκριμένα η ΠτΔ έφτασε στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εξελίξεις γύρω από το ναυάγιο, «πέφτοντας» πάνω σε οργισμένους πολίτες που υποστήριξαν ότι είναι παράλογο να δηλώνει αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες, ενώ την ίδια στιγμή φωτογραφίζεται μπροστά στον φράχτη του Έβρου.

Η συζήτηση εξελίχθηκε με ανεβασμένους τόνους όταν η κ. Σακελλαροπούλου ανέφερε «Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο» και μία πολίτης της απάντησε ότι «Δίκιο έχει αυτός που έχει πιο δυνατή την αλληλεγγύη».

Συγκεκριμένα η πολίτης ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε εδώ για τους πρόσφυγες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τη δική σας προεδρία τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο».

Έπειτα η ΠτΔ απάντησε ότι «Σκεφτείτε αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».

Στη συνέχεια η πολίτης την ρώτησε «Τι ακριβώς λοιπόν κάνετε για αυτό που συμβαίνει. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπειτα ρώτησε «Αν θα το λύσουν εκείνοι», με την πολίτη να της απαντά ότι «Εσείς ήρθατε εδώ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις