Breaking news

georgia mpika
A

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τη διαρροή των προανακριτικών καταθέσεων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζήτησε από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια έρευνας, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το αδίκημα της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί κυκλοφορούν στα ΜΜΕ αυτούσιες οι καταθέσεις, οι οποίες μάλιστα πολλές φορές συνοδεύονται από φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις ο καθένας, από την πλευρά του, προσπαθεί να απεμπλακεί από την υπόθεση, φθάνοντας μέχρι το σημείο να περιγράψουν τα τετ-α-τετ του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη με την καταγγέλλουσα. Όμως, όπως λένε, κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στη σουίτα του, άγριο χάραμα, όταν έκλεισε η πόρτα του πολυτελούς δωματίου και έμειναν οι δυο τους.

Για όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή για την γνωριμία, το πώς η κοπέλα επέστρεψε στο πάρτι, τα τηλέφωνα και το αλκοόλ δίνουν τη δική τους εκδοχή των πραγμάτων, χωρίς να απαντούν επί της ουσίας στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις