Breaking news

Η Βουλή από την οπτική της πλατείας Συντάγματος
A

Τους 30 βαθμούς Κελσίου αναμένεται σήμερα να πλησιάσει ο υδράργυρος στην Αττική, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ο καιρός στη χώρα θα είναι γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά, όπου πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 29 και στα νησιά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 25 με 28 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις