Breaking news

INTIME NEWS
A

Η αστυνομία προχώρησε σε μία νέα σύλληψη στην υπόθεση των κατά συρροή βιασμών σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ειδικότερα, πρόκειται για 48χρονο από το Μπαγκαλντές, που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Συνολικά, ο αριθμός των συλληφθέντων, από την αρχή διερεύνησης της σοκαριστικής υπόθεσης ανέρχεται στις 30, εκ των οποίων οι 21 είναι ήδη στη φυλακή, και ανάμεσά τους ο Ηλίας Μίχος αλλά και η μητέρα της ανήλικης.

Σύλληψη επτά ατόμων - Βίντεο με τη 12χρονη σε κινητό συλληφθέντα 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη συνελήφθησαν επτά άτομα για την υπόθεση των κατά συρροή βιασμών σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι επτά συλληφθέντες κατηγορούνται για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και ένας 48χρονος πατέρας μαζί με τον 20χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πορνογραφικό υλικό που τον αποτύπωνε μαζί με τη 12χρονη είχε στο κινητό του ο ένας από τους 7 συλληφθέντες.

Πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα από την Αλβανία που ήταν μεταξύ των βιαστών που είχε περιγράψει στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. η ανήλικη, κατά την τελευταία της κατάθεση τη Μεγάλη Δευτέρα.

Με βάση αυτές τις αναφορές, οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε ταυτοποίηση προσώπων και χθες, Πέμπτη, με εντολή της 33ης τακτικής ανακρίτριας, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν σε εκτέλεση των ενταλμάτων.

Δύο από αυτά αφορούσαν τον 48χρονο πατέρα με τον 20χρονο γιο του. Οι Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 36 και 52 ετών από το Πακιστάν, έναν 28χρονο από το Μπαγκλαντές και έναν 44χρονο ομοεθνή του.

Υπενθυμίζεται ως στην τελευταία της κατάθεση, η ανήλικη περιέγραψε άλλους 10-15 άνδρες στους παιδοψυχολόγους της αστυνομίας, 7 από τους οποίους συνελήφθησαν. 

Συνεχίζεται η έρευνα 

Παράλληλα, ξεκινά μία δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση, μετά την έκδοση των επτά νέων ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή που χειρίζεται στην δεύτερη κύρια έρευνα.

Η πρώτη ανάκριση για την υπόθεση, που βρίσκει τον Ηλία Μίχο και τους περισσότερους από τους «πελάτες» του στα ραντεβού της φρίκης με το παιδί στην φυλακή, έχει πλέον ολοκληρωθεί από την Ανακρίτρια που την χειρίστηκε.

Τώρα η δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες αναμένεται να διαβιβαστεί σε Εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη των κατηγορουμένων.

Για την υπόθεση φαίνεται εξαιτίας του ορίου του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση που «τρέχει» ήδη για όσους είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι δεν κλείνει και η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Έτσι μετά από στοιχεία που εισέφερε η 12χρονη σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές σχηματίστηκε νέα δικογραφία με βάση την οποία ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις κατά εκείνων που ως σήμερα είχαν μείνει «εκτός του κάδρου».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις