Breaking news

astynomia_police
A

Φρικιαστικές είναι οι νεότερες εξελίξεις που προκύπτουν από την υπόθεση γυναικοκτονίας της 39χρονης μητέρας, από τον 36χρονο σύζυγο της στη Χαλκιδική.

Ο 36χρονος, δολοφόνησε τη σύζυγο του πυροβολώντας την τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε, μπροστά στο 8χρονο παιδί τους.

Το ανήλικο αγόρι τραυματίστηκε από τα σκάγια, ενώ περιφερόταν για αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι τραυματισμένος, στο χέρι από θραύσματα. 

Έπειτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και υποβάλλεται σε επέμβαση.

Το ζευγάρι εντόπισε η μητέρα της 39χρονης

Η μητέρα του 39χρονου θύματος, ήταν εκείνη που εντόπισε το ζευγάρι νεκρό, καθώς καλούσε από πρωί και δεν απαντούσε κανείς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ. 

Το νεκρό ζευγάρι έχει και μία κόρη 12 ετών η οποία είχε μείνει στη γιαγιά της με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται σπίτι της τη στιγμή του φονικού.

Το 8χρονο αγόρι φέρει βαθύ τραύμα από τον αγκώνα μέχρι την παλάμη, ενώ βρίσκεται εκτός κινδύνου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, όμως φέρει εκδορές στο σώμα του, πιθανότατα από τα σκάγια της καραμπίνας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις