Breaking news

ekloges
A

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η εξαφάνιση δικαστικού αντιπροσώπου από το 198ο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο στον Κατσαμπά στη Κρήτη, καθώς αγνοείται από χθες, την ημέρα των εκλογών, μαζί με σάκο που έφερε τα ψηφοδέλτια.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, παρά τις συνεχείς κλήσεις, τόσο από τον δήμο όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης στο κινητό του, προκειμένου να δώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των υποψήφιων βουλευτών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν απαντά και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε έχει παραδώσει τον εκλογικό σάκο.

Από τα παραπάνω προκύπτει πως το τελικό αποτέλεσμα για τους υποψήφιους βουλευτές στο Ηράκλειο δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Η προϊσταμένη της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη, δήλωσε πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στην σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών του νομού Ηρακλείου, καθώς υπάρχουν αποτελέσματα σε 580 εκλογικά τμήματα και απομένει το 581ο.

Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως δεν έχει δώσει αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων και λείπει και ο εκλογικός σάκος.

Η κα Ραπτάκη είπε ότι η προσπάθεια εντοπισμού του θα συνεχιστεί, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ο άνθρωπος να είναι καλά στην υγεία του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις