Breaking news

Δράση των αστυνομικών αρχών
A

Σοκ προκαλεί η είδηση η οποία αποκάλυψε πως ένα 28χρονο μοντέλο, έπεσε θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας, από δράστη ο οποίος τη δάγκωσε προκειμένου να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο.

Το σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαΐου, στις 23:30, όταν η 28χρονη βάδιζε στην οδό Δηληγιάννη, επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Ξαφνικά είδε να την πλησιάζει ένας άνδρας με απειλητικές διαθέσεις, ενώ χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, τον είδε να ορμά πάνω της και να προσπαθεί να της αποσπάσει το κινητό, το οποίο η ίδια κρατούσε με όσο δύναμη είχε στα χέρια της.

Έπειτα ο δράστης άνοιξε διάπλατα το στόμα του και τη δάγκωσε στο αριστερό μπράτσο της.

Το θύμα υποκύπτοντας στον πόνο, σταμάτησε την αντίσταση με το δράστη να της αποσπά το κινητό της τηλέφωνο, μάρκαε iPhone 14pro, λίγο πριν ξεκινήσει να τρέχει.

Η ίδια μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό της ληστείας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο ληστής ήταν ηλικίας 22 - 24 ετών και είχε συνεργό ηλικίας 16 - 17 ετών ο οποίος ήταν τσιλιαδόρος, δηλώνοντας με βεβαιότητα, ότι και οι δύο είχαν Αιγυπτιακή καταγωγή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις