Breaking news

Χανιά: «Δεν την είδα», παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο κορίτσι - Καταθέτει σήμερα ο πατέρας
A

Σε κρίσιμη κατάσταση φαίνεται βρίσκεται ακόμα η υγεία του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της, άθελά του, το πρωί της Τρίτης 16/5 στον Κίσσαμο Χανίων.

Ενώ το παιδί που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, όταν ο 48χρονος πατέρας του μπήκε στο αυτοκίνητο του και ενώ έκανε όπισθεν, το παρέσυρε, χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν πίσω από το αγροτικό.

Προφανώς ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και μια στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το κακό. Σοκαρισμένοι οι γονείς μετέφεραν το κοριτσάκι τους αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

«Δεν την είδα»

Ο ίδιος, όπως και η μητέρα του παιδιού, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει.

Όμως τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις