Breaking news

παντελιδης
A

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και στο οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά οι συνεπιβάτισσές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού τραυματίστηκαν. Η υπόθεση εκδικάζονται την Πέμπτη κι αφορά τις αποζημιώσεις που έχουν ζητηθεί.

Αναλυτικότερα, με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση.

Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί επίσης και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού, που επίσης βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια Παντελίδη επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριακού.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις