Breaking news

Τσιμτσιλή
A

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο διάφοροι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και δημοσιολογούντες τοποθετούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελίες φαίνεται να δρα ένα ολόκληρο κύκλωμα βιαστών.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα έβγαλε το συμπέρασμα ότι κανονικά αυτά τα δύο -τρία παιδιά που εμπλέκονται στον βιασμό επειδή είναι ωραία και νέα, «δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Δύο- τρία ωραία νέα παιδιά που να σου πω και κάτι; δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά – Αν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν τα προσυπογράφω, δεν τα ξέρω, περιμένουμε τη δικαστική και την αστυνομική έρευνα- που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Φαίνεται την χάλασε την παρουσιάστρια που οι κατηγορούμενοι μπορεί να μην είναι άσχημοι, φτωχοί και αλλοδαποί αλλά ευπαρουσίαστοι, ευκατάστατοι και άτομα της "υψηλής κοινωνίας". Προφανώς σύμφωνα με τη δική της κοσμοθεωρία οι πλούσιοι μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν σε αντίθεση με τους φτωχούς και τους άσχημους που συνήθως βιάζουν, γιατί δεν τους «κάθεται» καμία. 

Είναι σίγουρο ότι στη συνέχεια θα ακούσουμε κι άλλες διατυπώσεις, "τύπου Τσιμτσιλή", ακριβώς επειδή η συντήρηση παραμένει βαθιά ριζωμένη στον κοινωνικό ιστό μας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις