Breaking news

astynomia_police
A

Μία σοκαριστική είδηση γυναικοκτονίας ήρθε από την Κύπρο, καθώς μία 35χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ενός 25χρονου άνδρα τουρκικής καταγωγής, τον οποίο αναζητά η αστυνομία.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (7/05), αφότου γνωστοποιήθηκε ότι μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η γυναίκα, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη, με τραύμα στο πρόσωπο, από μία φίλη της.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν οι Αρχές αναφέρουν ότι ο δράστης φαίνεται να είναι ένας 25χρονος άνδρας, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του και καταζητείται.

Συγκεκριμένα η αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, ηλικίας 25 ετών, από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6 - 7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα μία 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις