Breaking news

Χρυσή Αυγή
A

Σκηνές απείρους κάλλους εξελίχθηκαν χτες, βράδυ Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλλαν σε καλλιτεχνική έκθεση που λάβαινε χώρα σε αίθουσα του δήμου Καλαμαριάς.

Οι οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης, φορώντας κουκούλες, εισέβαλλαν στην έκθεση φωνάζοντας συνθήματα, ενώ κατέβασαν τα έργα του καλλιτέχνη.

Ο λόγος της εξωφρενικής αυτής επίθεσης ήταν ότι ο καλλιτέχνης έτυχε να γεννηθεί σε διαφορετική χώρα.

Μάλιστα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής φώναζαν στον καλλιτέχνη, με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία, πως δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εδώ. «Έχεις το δικαίωμα να λες ότι είσαι Σλάβος και τίποτα άλλο», φώναζαν λες και είναι εξευτελιστικό κάποιος να αναφέρει την καταγωγή του.

Στη συνέχεια, αφού προκάλεσαν απίστευτη ταραχή, κατέβασαν έργα του καλλιτέχνη και με κόκκινη ταινία «σφράγισαν» τον χώρο.

Ήταν περίπου 15 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι οποίοι κατέγραφαν και τις κινήσεις τους σε βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανάρτησαν στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι και έφτασαν μέχρι και στο σημείο να σφραγίσουν την έκθεση, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις