Breaking news

narkotika
A

250.000 ναρκωτικά χάπια εντοπίστηκαν σε παραλίες της Ρόδου και της Μεγίστης μέσα σε πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες στο εξωτερικό τους μέρος έφεραν το σύμβολο της σβάστικας. 

Την περασμένη Πέμπτη στο πλαίσιο περιπολίας στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή Κάτω Πέτρες της Ρόδου, εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων τα ένα από το άλλο, που περιείχαν 90 πλαστικές συσκευασίες με δισκία ναρκωτικών ουσιών τύπου CAPTAGON.  Η συνολική τους ποσότητα εκτιμάται στα 181.800.

Tο ίδιο μεσημέρι ο Λιμενικός Σταθμός της Μεγίστης εντόπισε σε παραλιακή οδό, 40 συσκευασίες που περιείχαν ίδια δισκία, η ποσότητα των οποίων υπολογίζεται στα 80.800.

Να τονιστεί ότι όλες οι συσκευασίες, που εντοπίστηκαν και στις δύο περιοχές, έφεραν εξωτερικά λογότυπο με το σύμβολο της σβάστικας. 

Από τις μέχρι σήμερα πραγματοποιηθείσες περιπολίες των εμπλεκόμενων Λιμενικών Αρχών δεν εντοπίστηκαν περαιτέρω ναρκωτικές ουσίες. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις