Breaking news

Ελληνική Αστυνομία
A

Προφυλακίστηκε η 49χρονη για την υπόθεση της Μυτιλήνης, που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο άνδρα της, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης, δήλωσε ότι θα κάνει αίτημα αποφυλάκισής με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης. Στον Ανακριτή θα απολογηθεί η 49χρονη.

Ο πατέρας της 49χρονης, σε δηλώσεις του μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά.

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η κόρη του διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη. Ο πατέρας της 49χρονης ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του του είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις