Breaking news

Άκης Σκέρτσος
A

Την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάει σε απευθείας debate με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαίωσε σήμερα ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, κατά την πρώτη του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Ο ίδιος τόνισε ότι «θα γίνει τηλεμαχία» και ότι η κυβέρνηση θέλει «τα κόμματα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι», προκειμένου να φανούν οι ανακολουθίες και οι θέσεις της κάθε πλευράς. Όπως διευκρίνισε ότι ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου θα γίνει μία τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς από, «όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ να δημοσιεύονται και τα αστάθμητα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, ανέφερε ότι είναι «σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα».

«Στόχος μας είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση, η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου χωρίς τοξικότητα αλλά με εστίαση στα αποτελέσματα των πολιτικών μας που έκαναν καλύτερη τη ζωή των πολιτών τα τελευταία χρόνια αλλά και στα πεδία εκείνα πολιτικής που υπάρχει ακόμη υστέρηση και απαιτείται να γίνουν άλματα», τόνισε στην εισήγησή του .

«Η επιμονή στην τεκμηρίωση δεν είναι κάποια τεχνοκρατική εμμονή αντίθετα αποτελεί δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου. Διότι ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην πραγματική του βάση. Αυτό βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που εμείς αποκαλούμε πολιτική με απτά αποτελέσματα αλλά και πολιτικός διάλογος ουσίας» πρόσθεσε.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις