Breaking news

nosokomeio papanikolaou
A

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του άνδρα, που του έβαλε φωτιά η σύζυγος του το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου στη Μυτιλήνη.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα, ενώ υποβλήθηκε άμεσα σε σειρά χειρουργείων, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα κυρίως από τη μέση και πάνω, δηλαδή στον λαιμό και τον θώρακα, τα οποία αξιολογούνται από τους γιατρούς ως τα πιο ανησυχητικά.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι γιατροί «έδωσαν μάχη» για να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του άνδρα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανικό αερισμό.

Ειδικότερα τα επόμενα 24ωρα αξιολογούνται ως τα πιο κρίσιμα, καθώς ο άνδρας φέρει σοβαρά εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού, τα οποία καλύπτουν το 50% της έκτασης του σώματος του.

Η απολογία της συζύγου

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το δικαστήριο η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη γυναίκα εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης χωρίς να προχωρήσει σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, υπενθυμίζοντας ότι σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις