Breaking news

Μπόρις Κλέιμαν
A

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν μετά την απολογία του ενώ του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

Ο Κλέιμαν είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου αλλά και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στις 10 το πρωί, στο ανακριτικό γραφείο, αλλά πέρασε την πόρτα του ανακριτή, μετά τις 2 το μεσημέρι, καθώς ανέμενε να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις δύο μαρτύρων που πρότεινε προς υπεράσπισή του.

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στο δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Μάρτυρας υπεράσπισης του Κλέιμαν, ήταν ο συμπαίκτης του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανήλικη προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή κι εκείνος την έδιωξε.

«Η κοπέλα είναι εκείνη που τον έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Ακόμα, μάρτυρας υπεράσπισης του Κλέιμαν, ήταν και ο φυσιοθεραπευτής, κ. Ηλίας Τιμπαλάκης, ο οποίος κατέθεσε ότι: «Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένο, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πίναμε».

Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στον Κλέιμαν, ο οποίος και συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας, ξημερώματα Μεγάλης Τρίτης. Στην πλατεία Κολωνακίου, στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί αναστάτωση από τη συμπλοκή ατόμων έξω από γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην αρχή της οδού Σκουφά.

Στο σημείο καλείται η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σπεύδουν στο σημείο και προσαγάγουν τουλάχιστον 9 άτομα.

Όπως προκύπτει, πρόκειται για μια παρέα νεαρών Βέλγων, που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Καταγγέλλουν τον 33χρονο, άγνωστο για αυτούς, ποδοσφαιριστή ότι επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά τη φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ.

Η νεαρή κοπέλα που σε δέκα ημέρες ενηλικιώνεται (γεννηθείσα τον Απρίλιο του 2005) καλείται για επιβεβαίωση και καταγγέλλει στους αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε και άσκησε πάνω της σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και ο 33χρονος συλλαμβάνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας αρνήθηκε να καταθέσει αρχικά στην Αστυνομία λέγοντας ό,τι έχει να πει θα τα πει στον εισαγγελέα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις