Breaking news

Καιρός
A

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, με λίγες τοπικές βροχές μόνο στα ανατολικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 19 με 21 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Ο καιρός αύριο, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τις βραδινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 20 με 22 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τη Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται οποίες γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά μέχρι το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ανατολικά και νότια πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά έως 8 μποφόρ. Στα δυτικά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η πρόγνωση για το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου

Το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια ενώ μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στο Αιγαίο και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο από νότιες, 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου

Την Κυριακή του Πάσχα η ΕΜΥ προβλέπει ότι θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά σποραδικές καταιγίδες. Προς το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ενώ στο ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις