Breaking news

Τουρισμός για όλους
A

Για περίπου δυόμιση μήνες ακόμα έχουν περιθώριο οι τυχεροί της κλήρωσης του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» για να εξαργυρώσουν το διακοπο-voucher, αξίας 150 ή 200 ευρώ, που τους έχει χορηγηθεί. Πιο συγκεκριμένα, ως καταληκτική προθεσμία εξαργύρωσης του voucher έχει οριστεί η 30η Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» χορηγεί ένα voucher διακοπών που ανέρχεται στα 150 ευρώ ανά δικαιούχο ή στα 200 ευρώ ανά ΑμεΑ. Το ποσό χορηγείται μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εφάπαξ ή τμηματικά, για την πληρωμή τουριστικών καταλυμάτων σε όλη τη χώρα. 

Η άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «κατεβαίνει» στα κινητά τηλέφωνα των δικαιούχων με την ίδια διαδικασία που χορηγήθηκε παλαιότερα το Fuel Pass και πρόσφατα το Market Pass.

Πώς εξαργυρώνετε το voucher

 

Η άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα είναι ατομική και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2023.

Ειδικότερα η χρήση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται αποκλειστικά με ηλεκτρονικές συναλλαγές ή μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, δηλαδή μέσω ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία δίνεται η δυνατότητα απευθείας χρέωσης της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με τη συμπλήρωση των στοιχείων της, ή με τη χρήση εφαρμογής σε ηλεκτρονική συσκευή που υποστηρίζει τη λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών μέσω ασύρματης σύνδεσης δύο συσκευών με απλή επαφή ή προσέγγισή τους (τεχνολογία NFC – Near Field Communication).

Προκειμένου να γίνει χρέωση της κάρτας μέσω της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών θα πρέπει να υποστηρίζεται από την συσκευή τηλεφώνου του χρήστη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις