Breaking news

INTIME NEWS
A

Ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε το Σάββατο που πέρασε, στη Θεσσαλονίκη, όταν εργοδότης απείλησε τους εργαζόμενους επειδή του ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, o εργοδότης φέρεται να έπιασε από τον λαιμό εκπρόσωπο του Συνδικάτου που μετέβη στην επιχείρηση.

Με αφορμή το καταγγελθέν περιστατικό, έχει προγραμματιστεί σήμερα Παρασκευή κινητοποίηση στο κατάστημα, στις 7 το απόγευμα.

Το Σάββατο 1 Απριλίου, σε κατάστημα που στεγάζεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τρεις πρώην εργαζόμενοι, δύο κοπέλες και ένας νεαρός, παρουσία μελών από το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών, Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ), ζήτησαν από τον εργοδότη τους να καταβάλλει το χρηματικό ποσό που τους χρωστάει, στο σύνολο σχεδόν 2.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των εργοδοτών απάντησε με πρωτοφανή επιθετικότητα και έφτασε μάλιστα στο σημείο να πιάσει από τον λαιμό και να σύρει στη γωνία ένα μέλος της διοίκησης του ΣΕΤΕΠΕ, το οποίο νωρίτερα μπήκε στη μέση για να τον σταματήσει. Ωστόσο ο εργοδότης δεν σταμάτησε ούτε εκεί, καθώς ο εργοδότης απείλησε φραστικά τους πρώην εργαζόμενους της επιχείρησης εκτοξεύοντας φράσεις όπως: «Θα δείτε τι θα πάθετε, θα πεθάνετε, θα πεθάνεις εσύ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις