Breaking news

ΑΣΟΕΕ - Επεισόδια
A

Αστυνομικός, που βρισκόταν σε περιπολικό που δέχθηκε επίθεση, κατά τα επεισόδια στην Πατησίωνπυροβόλησε στον αέρα τουλάχιστον μία φορά, όπως μετέδωσε ο Σκαϊ.

Παράλληλα, ομάδα περίπου 35 ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους βγήκαν από το πανεπιστημιακό ίδρυμα και έκλεισαν την οδό Πατησίων και έβαλαν φωτιά σε κάδους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που έστηναν τα οδοφράγματα πέρασε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης από το σημείο, και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, μια ομάδα ατόμων άρχισε να πλησιάζει απειλητικά προς το μέρος τους. 

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν για τραυματίες, ωστόσο, στο σημείο εξακολουθεί να επικρατεί  ένταση, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα της οδού Πατησίων.

Από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν αστυνομικοί δέχθηκε επίθεση από άτομα που προκάλεσαν ένταση στην Πατησίων.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι σχηματίζεται δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς από τον αστυνομικό, ενώ κατά την ΕΛ.ΑΣ, το περιπολικό έχει υποστεί φθορές.

Υπενθυμίζεται ότι σε διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ προχώρησε η τροχαία από τις 12 και 30 το μεσημέρι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις