Breaking news

areios pagos
A

Την αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας, με φερόμενο πρωταγωνιστή τον προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο, ζήτησε με παραγγελία της στην Εισαγγελία Ανηλίκων Λευκάδας η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κα Γεωργία Αδειλίνη,

Υπενθυμίζεται πως η 12χρονη φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει νέα ονόματα για το κύκλωμα μαστροπείας και παιδόφιλων, ενώ χθες Δευτέρα η 12χρονη δέχθηκε επίθεση από άνδρα, σύμφωνα με καταγγελία, τόσο των συνηγόρων της οικογένειας της ανήλικης, όσο και της μητέρας της.

Σήμερα Τρίτη το πρωί οι δικηγόροι της ζήτησαν άμεση προστασία του παιδιού, ενώ υπέβαλαν και στην αρμόδια ανακρίτρια αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Δευτέρα, τις πρωινές ώρες, συγγενικό πρόσωπο της 12χρονης κατήγγειλε τηλεφωνικώς ότι η ανήλικη δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, στην οικία όπου φιλοξενείται.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και η ανήλικη κατέθεσε για το συμβάν, παρουσία ψυχολόγου, ενώ επιπλέον δόθηκε παραγγελία για εξέταση από ιατροδικαστή. Παράλληλα, ο χώρος όπου έλαβε χώρα το καταγγελλόμενο συμβάν ερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., η εν λόγω οικία επιτηρείτο από διατιθέμενες περιπολίες, ανά τακτά διαστήματα, ωστόσο δεν φυλασσόταν μόνιμα λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις