Breaking news

INTIME NEWS
A

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), καθώς και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου.

Οι εργαζόμενοι μιλούν για απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη, η οποία όπως υποστηρίζουν «έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό», ενώ κάνουν λόγο για «καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου».

Δείτε ακόμη: «Ελλάδα 2.0»: Ακυβέρνητο καράβι και η ασφάλεια των αστικών συγκοινωνιών!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του συνδικάτου

«Η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας, έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των Κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας, το Δ/Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, προσκαλεί τα μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 6 Απρίλη 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συνδικάτου μας, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, σε συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση επί της κατάστασης που επικρατεί στην συγκοινωνία».

Νέα στάση εργασίας στην Αθήνα

Νέα στάση εργασίας, θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. 

Πιο συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν στάσεις εργασίας από τους εργαζόμενους σε λεωφορεία και τρόλεϊ με βασικό αίτημα την ασφάλεια.

Πιο αναλυτικά, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις