Breaking news

oasa
A

Εκ νέου στάση εργασίας στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ αποφάσισαν οι εργαζόμενοι κατά την διάρκεια έκτακτου διοικητικού συμβουλίου σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 4 Απριλίου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη, καθώς οι τεχνικοί ΟΑΣΑ και ΟΣΥ προχωρούν σε νέα στάση εργασίας.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων, στις πάγιες απαιτήσεις τους είναι:

  • η ανανέωση στόλου,
  • η προμήθεια ανταλλακτικών,
  • οι προσλήψεις προσωπικού.

Τέλος, απαιτούν «να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός, έναντι του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων, προκειμένου να τους διασφαλίσουμε ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές».

Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 από τις 11:00 έως τις 16:00.

Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ με στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00. 

«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ», τονίζει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις