Breaking news

Τα απαραίτητα προσόντα για τις προσλήψεις 24 απόφοιτων λυκείου στο δήμο Κω
A

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα σε δρομολόγιο λεωφορείου, στο οποίο χθες Τετάρτη, έπεσε τμήμα οροφής πάνω σε επιβάτες.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Μαρτίου έπεσε μεγάλο τμήμα οροφής του λεωφορείου, στις 13 Μαρτίου, τρόλεϊ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό στην Πατησίων και στις 15 Μαρτίου ξεκόλλησε πόρτα από εν κινήσει λεωφορείο.

Kατά τη διάρκεια δρομολογίου του Χ95, το οποίο κινούνταν προς το Αεροδρόμιο έπεσε ξαφνικά κομμάτι της οροφής πάνω σε δύο επιβάτες. 

Το ευτύχημα στην υπόθεση ήταν ότι οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν από την πτώση του καλύμματος της οροφής, καθώς το κομμάτι δεν ήταν βαρύ.

Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο που κινούταν με προορισμό το Αεροδρόμιο, διερχόταν από τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού, με το κομμάτι της οροφής να βρίσκεται στα καθίσματα μέχρι την άφιξη του λεωφορείου στο Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία της γραμμής Χ95 έχουν αυξημένη πληρότητα σε συγκεκριμένες ώρες, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο όταν και χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τουρίστες.

Το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού, με το κομμάτι της οροφής να βρίσκεται στα καθίσματα μέχρι την άφιξη του λεωφορείου στο Αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Athens Transport.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις