Breaking news

Καιρός
A

Ίσως σήμερα να είναι η τελευταία ημέρα του χειμώνα, αφού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο. 

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί σε χαμηλές για την εποχή τιμές. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στην Αττική σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τις πρωινές 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο, Πέμπτη 30 Μαρτίου

Για αύριο, Πέμπτη 30 Μαρτίου, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αραιές νεφώσεις και στα ανατολικά παροδικά πυκνότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα δυτικά και βόρεια θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο καιρός την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και στα ανατολικά θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια πελάγη έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις