Breaking news

«Αναρωτιόμασταν τι έγινε, δεν υπήρχε καμία αιτία για την ανακοπή της Τζωρτζίνας» κατέθεσε η παιδίατρος, διευθύντρια του Καραμανδάνειου, Κατερίνα Τριάντου
A

H 34χρονη κατηγορούμενη μηνύει μέσω του συνηγόρου της τους παιδίατρους του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας που κατέθεσαν για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα, εννέα μήνες πριν από τον θάνατό της.

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, ζήτησε με μήνυση να ερευνηθούν οι γιατροί για σωματική βλάβη εξ αμέλειας από υπόχρεο αλλά και για τα αδικήματα της ψεύδους βεβαίωσης και της ψεύδους κατάθεσης, καθώς θεωρεί πως έκαναν λάθος εκτίμηση για την κατάσταση της Τζωρτζίνας και ότι από δική τους ευθύνη το παιδί υπέστη ανακοπή

Ζήτησε επίσης να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο η παιδοκαρδιολόγος Αγγελική Καρατζά και να αναγνωσθεί η κατάθεση που έχει δοθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η κατάθεσή της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία.

«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα της κατηγορουμένης, λέγοντας:

«Έχει προκύψει από την αποδεικτική διαδικασία ότι οι γιατροί καταθέτουν πως επικοινώνησαν μαζί της. Υπάρχει λόγος κλήτευσής της λοιπόν για να καταθέσει. Σχετικά με το αίτημα ανάγνωσης του εγγράφου της κατάθεσής της που ανήκει σε άλλη δικογραφία και αφορά στα άλλα παιδιά, θεωρώ ότι δεν πρέπει να αναγνωσθεί στο παρόν δικονομικό στάδιο. Πρέπει να επιφυλαχθούμε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις