Breaking news

Θεσσαλονίκη: Περιπετειώδης αστυνομική καταδίωξη με σοβαρό τραυματισμό ανήλικου
A

Σοκ έχει προκαλέσει ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων, από την περιοχή της Ηλιούπολης, καθώς συνελήφθη ένας προπονητής, ο οποίος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 12 - 16 ετών.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες της ΕΛΑΣ, η σχετική έρευνα που προέκυψε έδειξε ότι ο συλληφθείς, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 12 με 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητες τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν τμήμα για να έχει ατομικές προπονήσεις μαζί τους.

Ο ίδιος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις είτε στο χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στον χώρο της σχολής, έδειξε ότι βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο συλληφθείς αναφέρεται ότι έχει ασελγήσει εις βάτος τουλάχιστον 5 κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις