Breaking news

Καιρός και κακοκαιρία
A

Απότομη αλλαγή προβλέπεται να έχει ο καιρός τις επόμενες μέρες, καθώς ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, αναμένεται να εμφανιστεί από αύριο Τρίτη και Τετάρτη.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε τόσο στην ερχόμενη αλλαγή στο κλίμα του καιρού, αλλά και σε σχετική πρόγνωση για την 25η Μαρτίου.

Η εβδομάδα της 20ης Μαρτίου ξεκινά με καλές καιρικές συνθήκες για τη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας, καθώς και εξασθένηση των ανέμων. 

Συγκεκριμένα για σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου, πρόκειται να επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ εξαίρεση αποτελεί η Κρήτη στην οποία υπάρχει η πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο, θα πνέουν ασθενείς και μεγάλης έντασης στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι θα κυμανθεί στους 18 - 20 βαθμούς.

Στο μεταξύ στην Αττική, ο καιρός πρόκειται να είναι καλός με ήλιο, προς το απόγευμα αραιές συννεφιές που δεν θα προβληματίσουν. Το θερμόμετρο θα ανέβει στους 20 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη ήλιος και η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 18 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από αύριο Τρίτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα φέρει βροχές από τα δυτικά προς τα ανατολικά, κάνοντας πιο μουντό τον καιρό, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απομακρυνθούν τα φαινόμενα.

Ωστόσο την 25η Μαρτίου ο καιρός θα είναι πολύ καλός, με ανεβασμένες θερμοκρασίες, «κατάλληλος καιρός για αποδράσεις», όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις