Breaking news

INTIME NEWS
A

Την Κυριακή 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, για τη διεξαγωγή του οποίου θα αλλάξει το πρόγραμμα δρομολογίων του Τραμ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ, τα δρομολόγια του Τραμ στην Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχουν τερματικό τη στάση «Φιξ» από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 3 το μεσημέρι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Επίσης, για την ομαλή διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων) και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, την Κυριακή 19-3-2023 και κατά τις ώρες 07.00 έως 13.30, στις παρακάτω λεωφόρους, οδούς και πλατείες, του δήμου Αθηναίων, ως εξής:

  • Λ. Βασ. Αμαλίαςκαι στα δύο -2- ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Συγγρού.

Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει ως ανωτέρω κατά τις ώρες 05.00΄ έως 14.00΄, ενώ περαιτέρω στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σουρή και Λ. Βας Σοφίας, η κυκλοφορία θα διακοπεί στη δεξιά λωρίδα από την 14.00΄ ώρα του Σαββάτου 18-3-2023 έως την 14.00΄ ώρα της Κυριακής 19-3-2023. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις