Breaking news

Νέα θέση γιατρού - ουρολόγου στο Γενικό Θριάσιο Νοσοκομείο
A

Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) προσλαμβάνει νέο προσωπικό γιατρών για την κάλυψη δύο θέσεων εργασίας.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν έναν ακτινολόγο και ένα γενικό γιατρό.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας 

  1. Ακτινολόγος (1 θέση) (Η συνεργασία αφορά γνωματεύσεις αξονικών σε 48 ώρες μηνιαίως. Συνολικό Ετήσιο Κόστος Έργου: 28.500€)
  2. Γενικός Ιατρός (1 θέση) (Η συνεργασία αφορά σε 7ωρη παροχή ιατρικών υπηρεσιών, 5 ημέρες την εβδομάδα Συνολικό Ετήσιο Κόστος Έργου: 30.000,00€)

Η παροχή των υπηρεσιών των εξωτερικών συνεργατών θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας των μονάδων της Εταιρείας όπως αυτό εκάστοτε καθορίζεται. Όταν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι εφικτή η παροχή των αναλαμβανόμενων υπηρεσιών κατά τις συμφωνηθείσες ώρες, θα λαμβάνει χώρα αναπλήρωση των ωρών.

Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβάλλουν σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της Εταιρείας.

Το αποτέλεσμα της επιλογής θα αποτυπωθεί σε πρακτικό που θα συνταχθεί από την ανωτέρω Επιτροπή και θα κυρωθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Εν συνεχεία, οι επιλεγέντες συνεργάτες θα κληθούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν και να υπογράψουν σύμβαση συνεργασίας με τους ειδικούς όρους όπως αυτοί αφορούν έκαστη εκ των ειδικοτήτων σύμφωνα με τα περιέχοντα
στον ανωτέρω πίνακα για την παροχή των υπηρεσιών τους και την αμοιβή τους. Υπογραμμίζεται ότι το ακριβές πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών, ως επίσης και το ακριβές πλαίσιο συνεργασίας θα γνωστοποιηθεί από την Επιτροπή στους υποψηφίους κατά τη διάρκεια των ατομικών συνεντεύξεων.

Η κάλυψη των συνολικών θέσεων ανά ειδικότητα θα διενεργηθεί βάσει της εκτίμησης των λειτουργικών αναγκών της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού και του Κέντρου Υγείας Αποκατάστασης Αποθεραπείας Κερατέας – «Κ. Πρίφτης».

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 10/03/2023 έως και 16/03/2023, ώρα 14.00 ως εξής:

  • να αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή
  • να αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή
  • να υποβάλλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08.00 – 14.00, στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, Γ. Δαμάσκου 1, Τ.Κ. 13677, Αχαρναί, Υπόψη Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα ατομικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου, στοιχεία επικοινωνίας, η ειδικότητα την οποία κατέχει ο ιατρός και θα δηλώνεται υπεύθυνα ότι ο ιατρός κατέχει:

  • Πτυχίο ιατρικής ή ειδικότητας (εφόσον το πτυχίο έχει αποκτηθεί εκτός Ελλάδος απαιτείται και να δηλώσει ότι κατέχει βεβαίωση ΔΟΑΤΑΠ για την επαγγελματική αναγνώριση και ισοτιμία)
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος
  • Τίτλο Ιατρικής Ειδικότητας
  • Βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου από το Υπουργείο Υγείας ή τυχόν νόμιμης απαλλαγής ή αναστολής
  • Βεβαίωση Ιδιότητας Μέλους Ιατρικού Συλλόγου (στον οποίο είναι εγγεγραμμένος ο ιατρός από την οποία να προκύπτει ο συνολικός χρόνος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, η ασκούμενη ειδικότητα και ο συνολικός χρόνος άσκησης αυτής)
  • Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ (ή βεβαίωση οριστικής απόλυσης από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού. Όπου στο τύπου Α΄ προκύπτει αναβολή στράτευσης, αυτή θα πρέπει να υπερβαίνει το έτος από την ημερομηνία λήξης της ανακοίνωσης των θέσεων)
  • Επίσης θα δηλώνει στην αίτηση υπεύθυνα ότι όλα τα ατομικά στοιχεία και ουσιαστικά προσόντα που αναφέρει στο συνημμένο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι θα προσκομίσει εφόσον του ζητηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά-βεβαιώσεις. Συνημμένα παρατίθεται πρότυπο της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης προς συμπλήρωση.

Η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και επιμελημένα συμπληρωμένη. Συμπληρώνεται δε σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία κάθε ενδιαφερόμενου. Σε περίπτωση ψευδών, αναληθών ή ανακριβών στοιχείων θα επέρχονται οι νόμιμες συνέπειες, πλέον του αποκλεισμού του συμμετέχοντος. Οποιαδήποτε έλλειψη ή εκπρόθεσμη υποβολή δικαιολογητικών επιφέρει την απόρριψη της συμμετοχής.

2. Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναγράφονται αναλυτικά: α) η κλινική εμπειρία, β) το επιστημονικό έργο (περιληπτική αναφορά), γ) το εκπαιδευτικό έργο και δ) η ιατρική προϋπηρεσία του ιατρού - εξωτερικού συνεργάτη.

3. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (ή του διαβατηρίου).

Οι επιλεγέντες ιατροί, πριν την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη συνεργασίας θα κληθούν να υποβάλλουν, νομίμως και εμπροθέσμως τα δικαιολογητικά που αναγράφουν στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωσή τους ότι κατέχουν, καθώς και όσα περαιτέρω απαιτούνται προκειμένου να συναφθεί η σχέση συνεργασίας.

Οι επιλεγέντες ιατροί θα πρέπει, πριν την έναρξη της συνεργασίας και την διάρκεια ισχύος της σύμβασής τους, να μην διατηρούν παράλληλα ατομική σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για την παροχή υπηρεσιών υγείας ΠΦΥ – υποβάλλοντας προς τούτο σχετική υπεύθυνη δήλωση με το κάτωθι περιεχόμενο:
«δεν έχω ή διατηρώ παράλληλα ατομική σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για την παροχή υπηρεσιών
υγείας ΠΦΥ».

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να απευθύνονται για κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθημερινά 08.00-14.00 στο τηλέφωνο 210.2420180. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ημερομηνία διενέργειας των συνεντεύξεων αναλόγως της ειδικότητας, ενώ η ακριβής ώρα θα καθοριστεί σε προσωπική επικοινωνία με έκαστο εκ των υποψηφίων.

Διαβάστε αναλυτικά τις προκήρυξης των θέσεων παρακάτω:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις