Breaking news

Πυροσβεστική: Συνολικά 422 κλήσεις έχει λάβει το Κέντρο Επιχειρήσεων, έως σήμερα το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας
A

Σοβαρότατες ζημιές προκλήθηκαν στη Λέσβο και στη Ναύπακτο λόγω σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τις δύο αυτές περιοχές κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Ισχυροί άνεμοι συνοδευόμενοι από έντονη χαλαζόπτωση και βροχή, ”χτύπησαν” ιδιαίτερα το κεντροανατολικό τμήμα της Ναυπάκτου και συγκεκριμένα την περιοχή του λιμανιού και ανατολικότερα.

Οι σοβαρότερες ζημιές προκλήθηκαν στην πλατεία του λιμανιού όταν τμήμα του νότιου τοιχίου της αποκολλήθηκε πιθανότατα λόγω της μετατόπισης του βάρους της βάσης του μεγάλου πλατάνου από τους ισχυρούς ανέμους.

Η συμβολή της τροχαίας Ναυπάκτου ανταποκρίθηκε άμεσα των περιστάσεων, με συνεχείς περιπολίες κατέγραφαν τα προβληματικά σημεία εφιστώντας την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

 

Σοβαρά προβλήματα και στη Λέσβο

Ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύονταν από ισχυρούς νότιους ανέμους και διαστήματα με χαλαζόπτωση σημειώθηκε σε όλη τη Λέσβο, από νωρίς σήμερα το πρωί έως και τις 10.30.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν στη δυτική Λέσβο με πτώσεις δένδρων και στους δρόμους προς την Αγιάσο από κατολισθήσεις βράχων. Στην πόλη της Μυτιλήνης προβλήματα αντιμετώπισε το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού από τον όγκο των ομβρίων υδάτων ιδιαίτερα στην περιοχή της Προκυμαίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις