Breaking news

Ματωμένη γυναίκα κατά τη διάρκεια της πορείας στο Σύνταγμα
A

Μία τραγική εικόνα ντροπής, από την χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει μία γυναίκα ματωμένη από το κεφάλι μέχρι το λαιμό, να προχωρά αιμόφυρτη.

Κατά τη διάρκεια της 8ης ΜαρτίουΠαγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, αλλά και της Πανελλαδικής απεργίας, αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, η εν λόγω φωτογραφία γνωστοποιεί πως ίσως οι γυναίκες δεν μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, τόσο για την σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και την μεταχείριση την οποία δέχονται από τον κρατικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της χθεσινής απεργίας, για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, σημειώθηκαν επεισόδια με διαδηλωτές και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, που απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων και κατά την οποία, φαίνεται να τραυματίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Ματωμένη γυναίκα στην πορεία για τα Τέμπη στο Σύνταγμα

 

Την φωτογραφία της αιμόφυρτης γυναίκας, απαθανάτισε ο φωτορεπόρτερ Ιάσων Ραΐσης, στην οποία απεικονίζεται η διαμαρτυρόμενη να διασχίζει ένα δρόμο, χτυπημένη, με αίματα στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, λέγεται ότι η γυναίκα τραυματίστηκε από δακρυγόνο που την ώρα της πτώσης, την χτύπησε στο κεφάλι της, ενώ παράλληλα άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε από άνδρες των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της πορείας.

Από τη δική της πλευρά η ΕΛΑΣ, μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας στα social media, διαψεύδει το περιστατικό, ενώ αναφέρεται ότι η ανάρτηση θα αποσταλεί στον εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη 8 Μαρτίου, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν από το πρωί σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην  24ωρη πανελλαδική απεργία για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Αναφορικά με περιστατικό που περιγράφεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφορά τραυματισμό γυναίκας από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια χθεσινής διαδήλωσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ παράλληλα ουδεμία καταγγελία για τραυματισμό από οποιαδήποτε αιτία έχει υποβληθεί σε Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Η εν λόγω ανάρτηση θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για να διερευνηθεί».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις