Breaking news

Μανώλης Γλέζος
A

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η σύντροφος του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την ΓΣΕΕ, με σκοπό να προσκληθεί ο Μανώλης Γλέζος στο 38ο συνέδριο της.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια της τηλεφώνησαν από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου και της ζήτησαν να μιλήσουν με τον Μανώλη Γλέζο.

Τότε, εκείνη τους ενημέρωσε ότι ο Μανώλης Γλέζος έχει φύγει από τη ζωή εδώ ...και τρία χρόνια.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Μανώλη Γλέζου

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει: Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο.

Τι θα θέλατε;

Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;

Ω, συγγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…

Το έκλεισα κατ’ ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;».

Η απάντηση της ΓΣΕΕ

Εξηγήσεις για το λάθος που έγινε έδωσε απαντώντας στην ανάρτηση της συζύγου του Μανώλη Γλέζου ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ «είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους εργαζόμενης».

Όπως αναφέρει, «η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Παράλληλα, ο κ. Καραγεωργόπουλος ανέφερε: «Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα. Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του».

ΓΣΕΕ
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις