Breaking news

ΚΑΤΑΡ
A

Από τότε που το Κατάρ ανέλαβε να διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022 έχει δεχτεί μπαράζ επικρίσεων, κυρίως για τις συνθήκες εργασίας των μεταναστών στα μεγάλα έργα στα οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 6.500 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Ο μεγάλος Ερίκ Καντονά τοποθετήθηκε μιλώντας στην στην «Daily Mail, με τις δηλώσεις του να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το Μουντιάλ αυτό. Δεν είναι πραγματικό Μουντιάλ για εμένα. Το Κατάρ δεν είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Δεν είμαι εναντίον της ιδέας να φιλοξενηθεί αυτή η διοργάνωση σε μια χώρα που μπορεί να προωθηθεί και να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο, όπως συνέβη σε προηγούμενες δεκαετίες με τις ΗΠΑ και με τη Νότια Αφρική» είπε ο Γάλλος ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής».

«Στο Κατάρ δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν και συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην κατασκευή των γηπέδων είναι φρικτός» εξήγησε ο παλαίμαχος άσος για να προσθέσει το εξής:

«Χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν. Και όμως εμείς θα πάμε να γιορτάσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγώ δεν θα το παρακολουθήσω. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι και μπίζνες, αλλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα έπρεπε να δοθεί αυτή η ευκαιρία»


 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις