Breaking news

Άντώνης Κανάκης
A

Μία διαφορετική εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» παρακολούθησαν χτες οι τηλεθεατές, αφού ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες τους αναφέρθηκαν εκτεταμένα στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και τα είπαν «έξω από τα δόντια» σε κάποιους πολιτικούς και δημοσιογράφους. 

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε ότι υπάρχει σοβαρό «υπαρξιακό» πρόβλημα για τα στελέχη της εκπομπής να συνεχίσουν την εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ σημείωσε ότι η εκπομπή δεν θα έχει δομημένη ροή, αλλά θα είναι «σκόρπιες σκέψεις», προσπαθώντας να παραμείνουν ψύχραιμοι και να παρουσιάσουν κάποια πράγματα.

Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής εμφανώς μουδιασμένος: «Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν τη χώρα. Ελπίζω να είμαστε».

«Όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε κανονικά το Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής, γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα, αυτήν του πάμε να ξανά ασχοληθούμε με το Survivor και τους γκόμενους και τις γκόμενες» πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Μιλώντας για τη στάση συγκεκριμένων δημοσιογράφων, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι δεν παρουσίασαν τα γεγονότα όπως θα έπρεπε, με κριτική διάθεση, απέναντι στην εξουσία. «Όταν η δημοσιογραφία είναι πλέον υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων, γίνεται εχθρός της δημοκρατίας, αντί για θεμέλιος λίθος» τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή την πραγματικότητα. «Δεν βρέχει, σας φτύνουν» συμπλήρωσε.

Κατά Άρη Πορτοσάλτε

Επίσης, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα ξέσπασε, φανερά αγανακτισμένος με όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο για το δυστύχημα.

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…», σημείωσε και επανήλθε λέγοντας:

«Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ… τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ… στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε», είπε.

Κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης αναρωτήθηκε γιατί ο υπουργός Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον Άρη Πορτοσάλτε. «Αυτή τη στιγμή ο υπουργός νιώθει ότι στις προτεραιότητες του είναι να υπερασπιστεί τον Πορτοσάλτε. Για πες μας ρε Άδωνι, γιατί έχουμε απορία, τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Τι είστε; Κολλητοί; Συγγενείς; Συνεργάτες; Γιατί εσύ είσαι ένας πολιτικός και αυτός είναι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος υποτίθεται σε ελέγχει».

«Τι σόου είναι αυτό που στήνεται μπροστά στα μάτια μας; Τι βία είναι αυτή που μας ασκείτε;», αναρωτήθηκε ακόμα ο παρουσιαστής.

Η απάντηση Γεωργιάδη

Στον υπουργό Ανάπτυξης δεν άρεσε η επίθεση του κ. Κανάκη και έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter. Στην απάντηση του βέβαια δεν αναφέρθηκε ούτε στα Τέμπη, ούτε στην συμπεριφορά που επέδειξε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αντίθετα αναφέρθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλου, πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα....

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦@ArisPortosalte ⁩ και εμένα!»

Δείτε τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις