Breaking news

Το χρυσό κατέκτησε και πάλι ο Τεντόγλου
A

Στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου και για τρίτη σερί διοργάνωση ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, φτάνοντας τα 8,30 μέτρα από το πρώτο του άλμα.

Ο πρωταθλητής του άλματος εις μήκος, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για τρίτη σερί διοργάνωση.

Συγκεκριμένα κατάφερε να μπει δυναμικά στον αγώνα, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Κωνσταντινούπολη, με την καλύτερη επίδοση των 8,30μ, σε σχέση με την πρώτη του προσπάθεια.

Στο δεύτερο του άλμα έκανε επίδοση 8,16μ., το τρίτο ήταν άκυρο, ενώ στο τέταρτο και πέμπτο άλμα αντίστοιχα έφτασε στα 8,05μ. και 8,07 αντίστοιχα.

Στο έκτο έχοντας εξασφαλίσει ήδη το χρυσό πήδηξε στα 8.29 μέτρα.

Μοναδική απειλή του Μίλτου Τεντόγλου φάνηκε να είναι ο Τομπίας Μοντλέρ, με το Σουηδό να φτάνει τα 8,19 μ. στο δεύτετο άλμα του και τα 8,14μ. στο τρίτο, έχοντας ήδη αρκετά άκυρα προκειμένου να βελτιώσει την επίδοση του. Ο ίδιος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ τρίτος ήταν ο ήταν ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Μπιτάν με 8,00μ., κατά την πέμπτη του προσπάθεια.

Σημειώνεται ότι ο Τεντόγλου έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και έχει ανέβει στο βάθρο των τελευταίων έξι μεγάλων διοργανώσεων, κατακτώντας 5 χρυσά μετάλλια συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό κλειστού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Παγκόσμιο κλειστού, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η στιγμή που χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Μίλτο Τεντόγλου:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις