Breaking news

Δυστύχημα στα Τέμπη
A

Συνεχίζεται ο «μαύρος» απολογισμός των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, καθώς ακόμη ένας νεκρός ταυτοποιήθηκε από την εξέταση δειγμάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ταυτοποιημένων θυμάτων στα 55, σύμφωνα με την Αστυνομία που διενεργεί το μακάβριο έργο της αναγνώρισης.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 57 θύματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν και δύο δείγματα βιολογικού υλικού από αυτό που έχουν δώσει συγγενείς, τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτά των νεκρών.

Αυτό δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει λίγο τον τελικό αριθμό των θυμάτων, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της εργαστηριακής έρευνας, καθώς από την Πυροσβεστική εστάλη και άλλο δείγμα από τον τόπο του δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για ανθρώπινο μέλος που εντοπίστηκε κατά την μετακίνηση της μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας χτες το βράδυ.

Από το Αρχηγείο του ΠΣ επίσης έγινε γνωστό ότι η έρευνα στον τόπο του δυστυχήματος είναι στην τελική της φάση, με την απομάκρυνση των δύο μηχανών, που καθυστέρησε χτες λόγω βροχής και θα ακολουθήσει η τελευταία «σάρωση» σε μια περιοχή περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων.

Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η ολοκλήρωση των ερευνών, πιθανόν μέχρι το απόγευμα σήμερα, εκτός απροόπτου.

Νωρίτερα ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα

Νωρίτερα ταυτοποιήθηκαν τρία νέα παιδιά, τα οποία έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Τα θύματα ήταν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη και επέβαιναν στο τρένο προκειμένου να επιστρέψουν στην πόλη όπου σπούδαζαν.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του voria, πρόκειται για τον 20χρονο φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο από την Καρδίτσα, ο οποίος έλειπε για το τριήμερο και επέστρεφε στην πόλη που σπούδαζε.

Τη 19χρονη Αναστασία Ηλ. Παπαγγελή από τα Καλάβρυτα, η οποία σπούδαζε επίσης στο Γεωπονικό του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με τα foititikanea, το τρίτο θύμα που ταυτοποιήθηκε ήταν ο 22χρονος Γιώργος Παπάζογλου, γιος του καθηγητή Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, Λυσίμαχου Παπάζογλου και επίσης φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ.

Ο πατέρας του τρίτου θύματος είχε δηλώσεις ότι «Ξέραμε ότι το παιδί θα γυρνούσε τη μέρα του δυστυχήματος. Μας πήρε στις 10:30 και μας είπε ότι θα έχει μία καθυστέρηση. Στις 11:300 μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι έγινε ατύχημα και ότι εκείνη την έβγαλαν έξω. Ο Γιώργος είχε σηκβθεί να πάρει νερό από το κυλικείου και δεν επέστεψε ποτέ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις