Breaking news

Αυτοκίνητα
A

Αύριο, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ, θα διενεργηθεί, στις εγκαταστάσεις Δ.Δ.Δ.Υ. στη ΜΑΓΟΥΛΕΖΑ - Άνω Λιόσια, η προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν πενήντα 52 Επιβατικά Αυτοκίνητα «προς κυκλοφορία», με τιμές εκκίνησης από τα 300 ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Αποθήκη της Μαγουλέζας 3 εργάσιμες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Δημοπρασίας, δηλαδή από τις 30 Νοεμβρίου έως και σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες επιβατικών προς κυκλοφορία είναι 300€ , ενώ στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.

Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50€ για τα προς Κυκλοφορία Οχήματα.

Ο αναλυτικός πίνακας των δημοπρατούμενων αυτοκινήτων φαίνεται στην διακήρυξη της ΑΑΔΕ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις