Breaking news

diomidis2
A

Σε σχετική ανάρτηση του στο Facebook, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μανουσάκης προειδοποίησε για την συνέχιση της κακοκαιρίας « Διομήδης » τις επόμενες ώρες στην Αττική με την πιθανότητα χιονοπτώσεων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μανουσάκης έκανε λόγω για μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας με χιόνια, θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά αλλά και ισχυρό παγετό στον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας. Ωστόσο οι ισχυρές καταιγίδες φαίνεται να περιορίζονται προς το νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις στην Αττική

Οι χιονοπτώσεις που έχουνε σημειωθεί ορεινά της Αττικής είναι πιθανό να επεκταθούν και στα χαμηλά τμήματα προς τα βόρεια. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της αυριανής ημέρας υπάρχει η πιθανότητα χιονοπτώσεων σε όλο το λεκανοπέδιο. Οι χιονοπτώσεις θα απασχολήσουν κυρίως τους ορεινούς και ημιορεινούς όγκους. 

Η νέα κακοκαιρία που θα έρθει

Το κύμα κακοκαιρίας « Ωμέγα Εμποδιστής » που πλήττει την Ευρώπη τις τελευταίες μέρες πρόκειται να αναπτυχθεί και στην Ελλάδα μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο το νέο ισχυρό κύμα ψύχους για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες, αναμένεται να φέρει ψυχρά κύματα σε κατά τόπους περιοχές. 

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μανουσάκη στο Facebook:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις