Breaking news

Πτέρυγα νοσοκομείου
A

Στο εισαγγελέα έχει φτάσει η υπόθεση της νοσηλεύτριας η οποία έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά.

Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, βρίσκεται στην Εισαγγελία, αναφορικά με την διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η νοσηλεύτρια εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό για την Covid-19, όπου και δρούσε αναλόγως.

Η ίδια έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε η επιμελήτρια της δομής, η οποία και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.

Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση

Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, ενημερώθηκε το γραφείο της της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Έπειτα η παρέμβαση της υφυπουργού ήταν άμεση και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ ενημέρωσε και τον εισαγγελέα.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου.

Καταληκτικά, στον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν δύο κουτιά με ζελεδάκια, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι η νοσηλεύτρια φέρεται να χορήγησε μεγαλύτερη ποσότητα από τη συνιστώμενη στα παιδιά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις