Breaking news

Μουσείο Ακρόπολης
A

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 και 30 το μεσημέρι στο κτίριο της Μπουμπουλίνας, προκήρυξε για αύριο Παρασκευή ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς & Νήσων.

Επίσης, προκήρυξε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τη μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 και 30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη, παρά την γενική κατακραυγή και την ομόθυμη αντίδραση των εργαζομένων, στην υπερψήφιση του καταστρεπτικού νομοσχεδίου για την μετατροπή των πέντε μεγάλων δημόσιων μουσείων σε ΝΠΔΔ».

Επιπλέον, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή από τις 10 το πρωί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, καθώς και τους πολίτες της Αθήνας, την ίδια ημέρα, από τις 11 και 30 να διαδηλώσουν μαζί έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις